Борисов: Най-лошият сценарий е да не може да се направи управляващо мнозинство, това ще е катастрофа

По-трудно ще е утре и вдругиден, при тази галопираща инфлация, високи цени, и дългове, по левче отгоре за бензин и нафта, стотици проценти за газ. Бих призовал всички да гласуват, днес е лесно от утре става трудно, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде репортер на БГНЕС.

Очаквам по-висока избирателна активност, защото това е демократичният начин да покажем демократично управление на страната. Ще трябва много мъдрост у политиците. Това е единственият изход. При тази ужасна война в Украйна, това преразпределяне на света, ясно трябва да стоим при демократичния свят, добави Борисов. Ако искаме да извършим самоубийствен атентат като народ, можем да отидем и за 6-ти път на избори и за десети, подчерта Борисов.

Кампанията е едно, от утре за друго става дума. Българинът е грамотен. Гласувах както целия демократичен свят, както навсякъде гласуват с хартия, уточни Борисов. Най-лошият сценарий е да не може да се направи управляващо мнозинство, това ще е катастрофа за държавата, каза още Борисов.

„Бих управлявал бългaрите, които гласуват за всяка една формация“, заяви Борисов и добави, че ГЕРБ има най-големите възможности да състави правителство. „Винаги съм казвал кое е добро за България – да има редовно правителство“, отбеляза той и посочи, че на базата на това ще има ли правителство, което ще защитава всичко това, което се говори, ще реши изхода и за приоритетите след това. „Такива народни спасители има много, които говорят от името на народа“, каза още Борисов. /БГНЕС

Тагове: