Борисов: Не можеш да имаш няколко процента, а да искаш да говориш от името на народа

Премиерът Бойко Борисов упражни правото си на глас в училището в Банкя.

Гласуването му беше включено на живо във Facebook без присъствието на медии. Борисов гласува с хартиена бюлетина. В 8.25 ч. Борисов излезе от избирателната секция.

Огромна работа свършихте. Това са най-скъпите избори, защото не съм правил точната сметка дадохме за ваксините, за машините – близо 10 000 машини са взети.

Над 150 млн. според мен ще излязат изборите, добави Борисов. Ако някой иска на няколко месеца да даваме по 150 млн. вместо да повишаваме доходите, това е негово право. Пожелавам успех на всички, направихме най-толерантната кампания, никого не обидихме. Получихме огромна подкрепа от всички колеги в Европа. Благодаря на комисията, на най-големите държави-членки, които се съгласиха от техните ваксини да предоставят за здравето на българите, подчерта Борисов.

Благодаря на всички полицаи, ЦИК, СИК, РИК, благодаря, продължават да работят, огромна работа. Дано да имаме честни и почтени избори, за да може както ни подреди народът, след това да имаме и претенции. Не можеш да имаш няколко процента, а да искаш да говориш от името на народа, и обратното. Надявам се мобилизацията на партията ни ГЕРБ и СДС да е успешна, каза още Борисов. /БГНЕС