Борисов: Няма да позволявам повече да ни чернят разни хора, които умеят да манипулират добре истината

Колкото по-наближава лятото и колкото повече отиваме към Варна, толкова повече гостите се увеличават. Радвам се да ги видя, защото един месец бяхме направили така, че да посетим всеки един град и всяко едно село. Пренаселените големи градове могат да бъдат облекчени, когато в малките населени места има същите условия, каквито има в големите населени места. Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Добрич.


“Сутринта гледах дебата и очаквах така както ние подходихме – най-сериозните хора изпратихме, за да стане спор, дебат, нашите се представиха добре. Правя една скоба, моята сестра не избяга, с малки деца се занимава, малка-голяма заплата, тя остана. Сутринта не можах да разбера с линийката какво се цели. Готов съм с линийките да отидем да мерим асфалт от тук до София. Аз не можах да разбера какво искат да кажат – всеки ден с някакви линийки”, каза Борисов и добави, че е готов с линия да премери какво са построили ПП за две години. Гледам ги сутринта с линийките и тия хора извадиха от джобовете ви по 1 лев за дизела и бензина. В момента, в който се махнаха с един лев паднаха дизелът и бензинът”, добави Борисов.

“Говорят за привнесена инфлация, кажете житото, слънчогледът в Добруджа привнесена ли е или ние произвеждаме. Данъците не трябва да се пипат”, посочи той.

“Днес пише, че блокът в Пловдив е саниран по времето на ГЕРБ. Да той е саниран по време на ГЕРБ, но с частна инвестиция. Кирил говори, че за всяка българска трапеза ще осигури мекички, кифли, хляб, след него и Корнелия и хората слушат, че са по-добре, а като идат в магазина, виждат, че са по-зле. Промяната в Разград е кръгът Агнешки главички. Какво са сторили там тези хора - разпродавали и разграбвали предприятия на безценица”, каза лидерът на ГЕРБ.

В един и същи ден Корнелия казва - едно патронче не сме изнесли от България, а нейният премиер казва: Ние спасяваме Украйна с износа на оръжие. Затова докладът на Държавния департамент посочи за незаконни действия у нас. А незаконните действия са състав по НК, няколко години затвор. Да видим като дойде Промяната в съдебната система дали няма това да направят първо, посочи Борисов. Ние си минахме по реда. Даже ще им покажа пътя, как става. Незаконното действие се наказва.

Много обичаме Европа, но българският интерес е по-важен.


В Добрич колко неща сме направили - от площади, булеварди, воден цикъл...На пътя Варна-Шабла падаха гърнетата на колите. Няма да позволявам да ни чернят разни такива....каква е точната дума. Радев е казал шмекери, шарлатани. А ние да кажем, че това са хора, които умеят да манипулират истината.

Ако след 2-ри действително не се вразумим политиците и не седнем да направим каквото трябва и ако не ни изпратите, в преговорите за правителство ще е важно кой ще бъде отпред. Хората не искат да бъде изчегъртан ГЕРБ. Убеден съм, защото съм посетил всички градове в България.

Ние каквото обещаем, хората си го търсят от мен все едно е наследство.

Няма да позволявам повече да ни чернят разни такива хора, които умеят да манипулират добре истината, защото сме направили много, добави още Борисов. /БГНЕС

Тагове: