Борисов: Радев трябваше днес да уволни Стойчо Кацаров

Като какъв кандидат-президентът Румен Радев свиква правителството? Къде е Стефан Янев? Единственото, което трябваше да направи днес Радев беше да уволни Стойчо Кацаров. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който посети Асеновград, предаде кореспондентът на БГНЕС.

За разлика от Румен Радев аз съм отговорен човек. Когато разбрах, че е възможно “Астра Зенека” да дава странични ефекти, я спрях незабавно. Но обиколих целия Европейски съюз, за да осигуря 3 млн. дози други ваксини! Сега лъжат хората и ги ваксинират с препарати с изтекъл срок на годност, заяви Борисов.

Здравният министър на Румен Радев върши престъпление към народа. Продадоха и подариха нашите ваксини на други държави, сега поставят на българите ваксини с изтекъл срок на годност? Работят ли тези ваксини? Безвредни ли са за живота и здравето на хората? Уплашеният Радев видя, че ваксинират хората с изтекъл срок на годност - затова свика среща на тема коронавирус. Имитира фалшива загриженост, но истината е, че го е страх, че ще загуби изборите, коментира Борисов.

Вместо да понесе отговорност за хаоса, Радев си прави предизборен пиар с коронавируса и имитира загриженост. Две години безхаберие. Помните ли, че се качи на Шипка, за да каже, че няма коронавирус?! Защо спряха зелените коридори? Ние правихме по 43 000 имунизации на ден.

Румен Радев е лично отговорен за кризите, които тресат България в последните месеци - чудовищна инфлация, бум на вируса, ръст на цените на тока, газа, на стоките, подчерта лидерът на ГЕРБ.

Васил Велев вчера разкри, че над 88 милиона са били откраднати от търговците на ток. Изтекли са по “пътя на Копринката”. Вече почвам да си мисля, че вдигат цените на тока, за да крадат. Призовавам Румен Радев да си уволни некадърните министри и да приложи доказано работещия ни модел за справяне с енергийната криза. Готов съм да му пратя Делян Добрев още днес!

Бойко Рашков какво ще извади срещу нас този път, за да замаже хаоса и кризите?! Преди твърдеше, че ядем хора, ами сега?

Служебният кабинет стана за смях - вече повече от месец не могат да намерят въжета и влекачи, за да изтеглят “Вера Су” от Черно море. Безхаберието им трови морето! Днес отново прекратиха операцията с мотива, че им се било скъсало въжето. Сигурно ние сме виновни и за това?!, попита реторично Борисов. /БГНЕС

Тагове: