Борисов: Служебното правителство се бие само с ГЕРБ

Служебното правителство се бие само с ГЕРБ. Извадиха хора от 90-те години и ги пуснаха да отвличат вниманието на хората, биейки се само с една партия.

Това коментира лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов, който за пореден ден има среща с представители на партията в централата в София, която се излъчва чрез Фейсбук страницата му.

Според него правителство не е било съставено от партиите в 45-ото Народно събрание, защото са искали мръсните поръчки да извършат хора от средите на БСП и на президента Румен Радев. Цялата сглобка има за цел служебното правителство да свърши мръсната работа, каза Борисов и добави, че това няма нищо общо с Конституцията и какво трябва да прави служебното правителство.

Борисов още веднъж посочи, че доказателства за подслушване няма, но всеки ден се говори за това. През следващия месец много, много искам да бъдете внимателни - ще ви правят компромати, ще ги инсцинират. Важно е да има всеки ден тема, свързаниас нас, предупреди Борисов.

Лидерът на ГЕРБ посочи, че в партията са изключително разтревожени за начина на провеждането на изборите. Занимават се с всичко друго, но не и с това как ще се проведат изборите, каза още Борисов. /БГНЕС