Борисов: Тъжен ден е днес и съвпада с национално предателство

Тъжен ден е днес и съвпада с национално предателство. За една шепа парички онези хора са предали Господа, а тези предадоха мечтите, очакванията на много хора. Всичко сме направили, но не им стига, искат диктатура, абсолютно мнозинство, но няма да го постигнат. Но ще ни вкарат в изключително тежка политическа криза.

Това заяви премиерът в оставка Бойко Борисов, който води заседанието на Министерски съвет от дома си, а живо предаване върви в личния му профил във Фейсбук.

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/3075746809320035/

По този начин, по който се насъскваме всички партии и на следващите избори няма да се седне да се говори. Всички са от едно котило – Таня, Мая и т.н., каза още Борисов.

Обичай врага си, е казано в Библията, цитира Борисов.

„Поредните им лъжи вече станаха факт. Никой не предложи план, всички се вторачиха да услугват на Радев, да му променят кодексите”, каза Борисов.

Благодаря на министрите, че сте толкова отговорни и понеже имаме проекта за Национален план за възстановяване, видяхме, че други планове няма. Възложихме на Дончев да започне консултациите със службите на ЕК с оглед окончателното изпращане на проекта по точка 1 в съответствие с изискванията на Регламент 24, добави Борисов.

Той връчи Плана за възстановяване на Томислав Дончев.

Дончев заяви, че сме в състояние да стартира предварителната проверка на ЕК. Когато тя приключи, Планът предстои да бъде одобрен от ЕК и от съвета, каза още Дончев. /БГНЕС