Борисов: Това са последните издихания на измамата

Било станало по-добре. Средата е такава, че всичко е лъжа и измама. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Исперих.

Манолев с баща му и с Корнелия Нинова вчера става ясно, че ядат кюфтета, а тя по телевизията обяснява, че ние имаме вина, че той като бизнесмен няколко години след нас бил с Везиева в Египет, а тя у тях яде кюфтета, той си го пусна на снимка, добави Борисов. Като видите, че грее слънце, значи е ден, иначе не вярвайте на нищо. Това са невероятни измамници, коментира Борисов.

Сега когато имаме по три ваксини, и унищожихме стотици хиляди ваксини, вие ни карта да слагаме маски. От министър на БСП в земеделието се предава властта на министър от БСП в земеделието, подчерта Борисов. Още малко трябва да народа да разбере измяната, да не е промяна, а измама, това са последните издихания на измамата, те излизат едно по едно.

Борисов заяви, че продоволствена криза няма и че тя е създадена от правителството на Петков.

Огромни пари от контрабанда натрупаха тези момчета. Скоро техните избиратели ще разберат как са се облагодетелствали, заяви Борисов.

Няколко служебни правителства на президента Радев чегъртаха ГЕРБ и обясняваха колко е лошо. Сега, когато същият президент със същото служебно правителство им казва, че хаос, катастрофа и провал във всичко, започват да му се сърдят и стигат до нахалството да обясняват, че едва ли не имаме общо с Радев, подчерта Борисов. Последният човек, с когото могат да заподозрат връзки с президента Радев и партия е нашата, добави още той. В тази катастрофа, в която е вкарана държавата, Радев е човекът с най-голямо обществено одобрение и истински се надявам да намери поне за някои от проблемите механизми да ги реши, каза Борисов.

Защо не подписахте договора за 7-те те танкера. Да ви отговоря ли защо не подписаха? Защото ще се види, че това, което госпожа Бориславова обясняваше, че 4 пъти, 5 пъти ще е по-евтино, ще се окаже, че с транзитните такси, които ще платим, с доставката, ДДС, ще излезе десетки проценти по скъпо. Те затова казва ние сме осигурили 7 танкера и имаме оферта, къде ви е договорът?, попита Борисов. Това, което са направили е катастрофа, заяви още той.

Бойко Борисов се надява, че новият служебен премиер няма да бъде притиснат в сферата на енергетиката от „тези кърлежи, които са се напили и смучат, включително компаниите на Шрьодер“.

„Много са интересни. В едно от интервютата си говорят срещу Шрьодер, но не се свенят да му купуват газа и да получават комисионни от там. Интересни хора са, но се надявам да се справят“, каза Борисов. Той подчерта, че ГЕРБ знаят как да се справят с този проблем, но към този момент на партията ѝ трябва голям резултат на предстоящите предсрочни избори на 2 октомври. /БГНЕС

Тагове: