Борисов: Украйна има само един агресор - Путин, а ние имаме двама - Киро и Асен

Изборите зависят от президента Радев - дали той ще успее да осигури честни избори. Ако направи същата далавера с машините, какво значение има как ще се наредят резултатите? Така че, като цяло има предпоставка за честни избори, надявам се служебното правителство да се справи добре. А в зависимост от резултата, ще видиме и вариантите.

Това каза лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов.

Ако така продължи да пада цената на нафтата и бензина, означава, че сме били прави, че от България се изнасят огромни суми - по 30 милиона на ден се изнасят. 30 дена, откакто ги няма Киро и Асен, и всеки ден бензинът и нафтата поевтиняват, при същата цена на барела на уралския нефт.

Ако така продължават да им излизат далаверите, и то в огромни размери, то те са работили само за да ощетяват българския народ. Всеки ден са ви бъркали в джоба.

30% е паднала цената на горивата по бензиностанциите, а кое се е променило? Войната не е спряла, всичко си е същото, просто ги няма "Промяната". И всичко в държавата се нормализира, хаосът започва да изчезва.

За разлика от другите държави България е производител. У нас да се говори за скъп ток - това е престъпление, коментира още Борисов и допълни, че инфлацията на храните идва от тока. Това не е небрежност и незнание, това е направено с умисъл в полза на определени кръгове.

БВП се срива стремително надолу, и в сряда ще изнесем факти за това. Всичко друго върви нагоре - инфлацията, задлъжнялостта, външния дълг расте непрекъснато. Две години няма план за възстановяване, а Асен и Киро са от година и половина управляващи. По-важният човек от премиера е финансовият министър, който държи портфейла, той във всеки момент знае какво е финансовото състояние в семейството. Те бяха такива.

Къде е икономическият растеж? Виждате какви далавери излизат по границите, в МВР също - то е било чудо, каза още Борисов.

Откъде дойде инфлацията, като ние произвеждаме жито, царевица, ток? Не очаквах толкова да са счупили държавата.

Ето, Украйна си има един агресор - Путин, а ние си имаме двама - Киро и Асен.

Над 5 милиарда са отишли към посредници на "Газпром", от иначе бедния български народ, завърши бившият премиер и лидер на ГЕРБ./БГНЕС