Борисов: Всички знаем какво правят с машините, ние също искаме прозрачност

Когато някой дава оценка, мога за всеки град да разказвам. АМ „Тракия“ е в безобразно състояние, мога да покажа новите мантинели на ЕС в България за 2 г. те представляват едни червени, бели ленти, които вятърът развява и показват, че там би трябвало да има мантинели. Две години стоят така. Това коментира в Ямбол лидерът Бойко Борисов.

Затова се събраха 7 партии срещу мен и пак не са сигурни, че ще успеят. Преди 2 г. като ви говорех за миграция, ми казвахте не е интересно. Сега знаете ли каква мръсотия е в горите – бутилки, найлони, гащи, от всеки храст изскачат мигранти, а Дъблинското споразумение казва, че трябва да се върнат от първия им произход, тоест пак тука. Слушате Рашков с идиотщините, които говори. „Магнитски“ говорите една година, докладът на САЩ, който ви изобличи в беззаконие, все едно го потопихте, каза Борисов.

За всеки град знам наизуст всеки един проблем, който кметовете и общинските съветници са ми поставяли, заяви още Борисов.

Сега казват, че ние трябвало да ги подкрепим на изборите, защото те били избрани, на олигархията, на Nexo, на тези, които със стотици хиляди нарушават закона.

Днес 2 писма са дошли в централата ни. Имаме сведения за честността на изборния процес, предлагаме политическите сили да имаме наблюдатели и в Информационно обслужване, защото в Информационно обслужване политическите партии нямат присъствие, подписано писмо от Костадин Костадинов от Възраждане. Другото е от БСП от Нинова, тя също казва нещо подобно. Призовавам ви да положим усилия и да гарантираме честността на изборите на 2 април, основанията ни са свързани с липсата на прозрачност в работата на ИО, пише Нинова.

И двете партии ще подкрепим и ние ще изпратим такова писмо, каза Борисов. Всички знаем какво правят с машините. Двете партии явно обаче имат информация. Ние също искаме прозрачност, ИТ специалист, когато наливат резултатите да гледаме за какво става въпрос. Ние водим поне с 10-12 % пред партията на Промяната, те се сринаха. Тези сриналите се предлагат правителство, което ние без да участваме да ги подкрепяме, за да може Асен Василев да източва бюджета в посока Лукойл и Нефтохим-Бургас, подчерта Борисов.

Без ГЕРБ управление няма, за хубаво или лошо управление няма, допълни Борисов. По 10 млн. на ден са ви крали само от горивата. 300 млн. на месец, от всяко джобче на хората, на всеки литър. Убеден съм, че ще ги победим, убеден съм в здравия разум, каза още Борисов. /БГНЕС

Тагове: