Борисов: За всички бюджети на Асен Василев се е налагало да се тегли дълг

“За нас съдебна реформа е, когато човекът не определя нищо. Да няма значение кой стои отгоре. Затова и ще се борим да се случи в следващия парламент.” Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на извънредна пресконференция, предаде репортер на БГНЕС.

Скоро партията ще обяви какви ще са мерките за подпомагане на бизнеса, обеща лидерът на ГЕРБ. Относно финансовото състояние на страната Борисов коментира, че за всички бюджети, стартирали още от Асен Василев, се е налагало да се тегли държавен дълг. “До това доведе промяната”, коментира още той и продължи: “За две години не съм видял строителни действия. Те се гордееха, че спряха "Хемус", "Струма", че спряха строенето на магистралата Велико Търново-Русе. В резултат има само тормоз към членовете на партията.” Силата е в работата и в изграждането, така съединението прави силата. До този момент това не се вижда”, допълни още Борисов.

Относно бъдещи коалиции след изборите лидерът на ГЕРБ отбеляза , че партията е свикнала да управлява сама, чрез подкрепа. “Не мога да коментирам бъдещи коалиции, защото не знам кои партии ще влязат в парламента. Управлявали сме с ДБГ преди и според мен беше успешно”, коментира още той и продължи прогнозирайки, че “Възраждане” ще имат по-голям успех от “Продължаваме промяната” на предстоящите парламентарни избори. /БГНЕС