Брад Пит най-после готов за сериозна връзка след развода

Брад Пит търси "някой специален" в живота си, като е "много по-добре" след неприятната раздяла с бившата си съпруга Анджелина Джоли.

Вътрешен източник по-рано сподели пред списание „People“, че звездата от "Гепи" се среща с жени, но не е в сериозна връзка.

Сега друг източник сподели пред „Hollywood Life“, че актьорът е помолил приятелите си да го срещнат с някоя специална жена, тъй като вече е отворен за сериозна връзка.

"Приятели са му уредили среща, това всъщност е единственият начин, по който може да се запознае с някого, защото не влиза в сайтове за запознанства и не посещава барове", казва вътрешният източник пред изданието. "Все още от това не е произлязло нищо сериозно, но той изглежда много по-отворен към идеята отново да има някой специален човек в живота си, което е голяма крачка", добави източникът.

Що се отнася до причината, поради която бащата на шест деца не е бил заловен с никого от папараците, източникът заяви, че той си е осигурил "хиперзащита" срещу това да бъде видян с някоя жена.

Пит и Джоли се разделиха през 2016 г., след като тя подаде молба за развод, позовавайки се на непреодолими различия след 12-годишен романс. След финализирането на развода Пит имаше връзка с родената в Полша Никол Потуралски според "Дейли мейл", но романсът не продължи дълго. /БГНЕС