Брайън Адамс мечтае да режисира филм

62-годишният певец е натрупал сериозен опит като фотограф и смята, че уменията му биха могли да се реализират и в киното.

Той каза: "Наистина бих се заинтересувал [от създаването на филм]. Лесно мога да се видя като оператор, а може би дори и като режисьор. Спомням си, че работих заедно с Ласло Ковач, който направи "Easy Rider", по един от ранните ми видеоклипове”.

Брайън смята, че развитието на технологиите е променило изцяло статута на фотографията.

Той споделя пред списание Ramp Style: "С камерите на смартфоните, които могат да уловят всеки момент, всеки може да бъде фотограф. Бъдещето ще става по-интерактивно и ще има повече камери, които ще документират всичко през цялото време. Не смятам това за нещо лошо, защото сега виждаме света както никога досега. Едно от най-важните неща е, че хората използват камерите си, за да документират нередности. Всеки може да е фотожурналист. От екотероризма до Джордж Флойд - снимките и видеоклиповете промениха изцяло света ни".

Въпреки че през годините е снимал различни хора и места, за изпълнителя на хита "Heaven" най-голяма стойност имат портретите на семейството му./БГНЕС

Ню Йорк / САЩ