Бритни Спиърс чака трето дете

Бритни Спиърс обяви, че е бременна с третото си дете. Новината идва едва шест месеца след като съдия прекрати спорното попечителство на баща й. Според попиконата именно то не й е позволявало да има още деца.

"Направих си тест за бременност... и ъъъъъъъ... ще имам бебе", написа 40-годишната звезда в Instagram.

През ноември съдът в Лос Анджелис прекрати настойничеството на баща й, след което е станало възможно да й бъде премахната контрацептивна спирала.

От известно време Спиърс нарича 28-годишният си партньор Сам Асгари "съпруг", но към момента няма официални данни да са сключили брак.

След публични изцепки през 2007 г., когато певицата атакува колата на папараци на бензиностанция, бе наложено настойничество от страна на баща й.

Фенове отдавна сигнализираха, че изпълнителката на "...Baby One More Time" не е доволна от баща си като настойник и през юни 2021 г. тя помоли съдия в Лос Анджелис да прекрати попечителството.

По време на 20-минутна реч пред съда певицата обясни, че иска сама да поема отговорност за контрацепцията си, а баща й я задължавал да слага спирала против забременяване, понеже не искал тя да има повече деца. Изявлението й предизвика възмущение от групите за репродуктивни права и нейните фенове, много от които вече бяха организирали движението #FreeBritney.

Бритни вече има двама сина тийнейджъри - Шон и Джейдън, от бившия си съпруг Кевин Федърлайн./БГНЕС