Бритни Спиърс моли за прошка своите почитатели

В деня след гръмкото си изявление пред съда 39-годишната певица Бритни Спиърс се завърна в Instagram и се обърна към феновете. Звездата призна, че през последните години се е преструвала, когато е казвала, че всичко е наред в живота й, и ги помоли за прошка.

„Приятели, искам да споделя една малка тайна с вас. Вярвам, че хората искат страхотен живот. И съдейки по написаното от мен в социалната мрежа, животът ми е изглеждал направо прекрасно.

Това беше една от най-добрите черти на майка ми: без значение колко ужасен е бил денят, за моите братя и сестри и за мен, тя винаги се преструваше, че всичко е наред. Обръщам внимание на хората към това, защото не искам да се мисли, че животът ми е съвършен. Изобщо не е така. И ако сте чели новините за мен тази седмица, сега знаете, че не е така.

Извинявам се задето през последните две години се преструвах, че се чувствам добре. Направих го от гордост и ми беше неудобно да споделя какво ми се случи. Но нека бъдем честни: кой не иска да представи живота си в Instagram по положителен начин?

Независимо дали ще повярвате или не, но при мен сработи преструването, че всичко ми е наред. Затова реших да публикувам този пост днес, защото, по дяволите, преминах през ада. Чувствам, че Instagram се е превърнал в отдушник за мен, за да споделям и просто да се чувствам важна, въпреки това, което преживях. И се получи. Сега реших да започна да чета повече приказки”, написа Спиръс. /БГНЕС