Бруно Акрапович: Вкараха ни гол от засада, но резултатът е справедлив - ВИДЕО

Наставникът на Локомотив Бруно Акрапович бе доволен от своя отбор след равенството 1:1 срещу Левски на ст. "Георги Аспарухов", предаде репортер на БГНЕС. Той коментира и думите на Симеон Райков, който го обвини, че не дава шанс на българите в отбора, Ето какво каза сърбинът пред медиите.

"Имам информация, че голът на противника е от засада, но това не е критика към никого. Доволен съм от показаното от моите футболисти. Имаше моменти в нападение, които не ни се получиха, но резултатът е справедлив. Беше ни ясно, че с центрирания Левски трудно ще ни вкара гол. Допунсхаме една грешка, но ще трябва да я анализираме след мача. Тимът на Левски не ме изненада с нищо. Разликата с отборите в топ 6 е голяма, но зависи от резултатите", заяви Акрапович.

"За глупостите, които Симеон Райков каза не ми се говори (че е докарал в Локомотив играчи от своя квартал в Сърбия; б.а.). Да, имаме много чужденци, но аз съм довел Бирсент Карагерен, Момчил Цветанов, Пиргов. Няма да позволя на никого да създава проблеми в съблекалнята и той няма да играе повече при мен, ако продължава така", допълни Акрапович. /БГНЕС