Брус Уилис на 68, със съпругата си в тежкия момент на деменция

Брус Уилис навърши 68 години днес - и съпругата му Ема Хеминг разказва за това важно събитие с брутална честност ... и много емоции, пише TMZ.

Ема се включи в Инстаграм, за да сподели мислите си за рождения ден на съпруга си, който по думите ѝ е започнал с плач тази сутрин. Причината за това е , че Ема очевидно се справя трудно с неотдавнашната диагноза за деменция на Брус - и казва, че това се отразява тежко на нея и на семейството им.

По-нататък тя сподели, че хората винаги я хвалят за това, че е толкова силна пред лицето на несгодите ... но, както отбелязва, тя няма избор по този въпрос - и просто прави това, което трябва да направи, за да поддържа домакинството и живота си в ред.

Въпреки че трябва да се държи смело, Ема казва, че преживява чести моменти на скръб и тъга - особено когато има две малки деца, които отглежда с Брус - и както обяснява със сълзи на очи ... „Това е трудно”.

Между другото, Ема заяви, че тези видеоклипове, които прави, дават актуална информация за състоянието на Брус и как то се отразява на домашния им живот и т.н. - за нея те са съкрушителни. „ Но въпреки това ги правя, защото знае колко много фенове има Брус... които се интересуват от неговото благополучие и трудно пътешествие в живота”.

Тя казва, че любовта и подкрепата, които тя и Брус са получили, означават много за нея. Ема явно приема всичко това присърце. Знаем също, че в наши дни Ема силно защитава Брус - наскоро тя призова папараците (публично) да се отдръпнат и да го оставят на мира./БГНЕС