ЦСКА 1948 представи новото си попълнение Галин Иванов

Галин Иванов вече е част от отбора на ЦСКА 1948, съобщиха от клуба.

Опитният халф ще се присъедини съвсем скоро към ЦСКА по време на подготовката на тима за старта на новия сезон в efbet Лига. Иванов има над 200 мача в първия ешелон на българския футбол. Носител е на Купата на България с екипа на Славия, като в много мачове носи и капитанската лента на отбора.

“Армейци”, с гордост ви съобщаваме, че Галин Иванов вече е един от нас! Несъмнено класата, рутината и лидерските му качества ще са от голяма полза на ЦСКА в битките в efbet Лига. А ние нямаме търпение да го видим в действие с червената фланелка!", пишат от ЦСКА 1948 на сайта си.

"Добре се чувствам, щастлив съм. От две години водим преговори и най-накрая се договорихме. Спечели ме това, че отборът има перспектива, има добри идеи и аз имам нужда от ново предизвикателство. Радвам се, че съм тук и се надявам да помогна с каквото мога. Играл съм с повечето момчета, добри са много, мисля ,че ще се справим добре. Радвам се, че само българи ще има в отбора. Моите лични амбиции са да съм жив и здрав, да играя всеки мач на високо ниво и да вкарвам голове. Работил съм с господин Балъков в националния отбор на България, доста съм впечатлен от неговата работа, мисля, че има още какво да науча от него много. Надявам се да направим един добър отбор, който ще играе доста атрактивен футбол в България", заяви Галин Иванов. /БГНЕС