ЦСКА освободи Белчев след равенството с Арда

Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев бе уволнен от ръководството на клуба след вчерашното равенство с Арда. "Червените" стигнаха само до точка при гостуването си в Кърджали и по този начин остават с едва три победи от 10 мача от началото на сезона, като заемат пето място в класирането на Първа лига с 15 точки. Това бе и шести пореден мач за "армейците" в шампионата без победа.

Белчев постигна само три победи в десет мача от началото на сезона.

Очаква се новината за освобождаването на Белчев да бъде потвърдена официално днес. Стамен Белчев се завърна начело на ЦСКА в края на миналия сезон, заменяйки на поста сърбина Милош Крушчич, който се раздели с клуба след загубата от Локомотив Пловдив във финала за Купата на България.

По този начин само в рамките на уикенда треньорите на Левски, ЦСКА и Лудогорец загубиха работата си. Наставникът на "орлите" Павел Върба бе освободен в събота, след като тимът загуби откриващия си мач от груповата фаза на Лига Европа срещу Антверпен в четвъртък. Във вечерта на същия ден треньорът на Левски Георги Тодоров подаде оставка след загубата от Черно море с 1:2 на "Герена", която бе пета за "сините" от началото на сезона, а неделното равенство на ЦСКА с Арда коства на Белчев неговия пост на "Армията". /БГНЕС