ЦСКА-София стартира подготовка с 27 футболисти и само един нов

ЦСКА-София започна подготовка с 27 футболисти, а единственото ново попълнение е Ахмед Ахмедов. В тима се завръщат Божидар Чорбаджийски и Едвин Джеси.

Старши треньорът на ЦСКА-София Милош Крушчич заяви, че се нуждае от максимум двама нови играчи на старта на подготовката за пролетния полусезон, предаде репортер на БГНЕС. Той сподели, че една от позициите, на които има дефицит е десния бек, където „червените" разполага само с Иван Турицов. Крушчич допълни, че работи спокойно и неговият пост зависи от представянето на играчите и резултатите.

Най-важното по време на първия лагер е да работим за оптимална физическа подготовка. Надявам се футболистите да са в оптимална форма и възможно най-скоро да започнем работа с топка. Договорът ми с ЦСКА-София остава същият като преди и не е променян, работя спокойно. Всичко зависи от работата на мен, треньорския ми щаб, футболистите и резултатите", заяви Крушчич ,преди да изведе играчите за първа тренировка през 2020-та.

Преговаряме с различни футболисти, но това не е лесен процес. В следващите дни ще имаме повече яснота дали ще имаме, надявам се скоро. Искам играчи в атакуващите линии, трябват ми максимум двама нови. Трябва ни нов играч на поста десен бек, защото там имаме само Турицов. Имаме и много нападатели, възможно е да се разделим с някой от тях. Въпросът с Бодуров е отдавна завършен и той ще си тръгне", допълни сърбинът.

Трябва да побеждаваме повече през новия полусезон, да не допускаме такива грешки като загубата у дома от Черно море или хиксът с Етър, с Дунав навън. Трябва да продължим по начина, по който завършихме. Ще направим всичко възможно да сме готови за първия кръг (дербито с Левски; б.р.) и от днес тази подготовка започва", завърши 43-годишният специалист. /БГНЕС