Чарлийз Терон пръска сексапил в Гърция

Американският сескимвол Чарлийз Терон избра гръцкия остров Парос за лятната си отпуска. Мегазвездата на американското кино почива на частна яхта с двете си дъщери, съобщи "Дейли мейл".

Терон се наслаждава на слънчевите лъчи с дъщерите си - Джаксън, на 9 години, и Аугуст, на 5, и в компанията на майка си - Герда.

Самата Терон изглеждаше феноменално за годините си. В черен бански от две части, с широки слънчеви очила и много настроение тя се отдаде на игри с двете деца.

Дъщерите й са осиновени - Джаксън през 2012 г., а Аугуст - през 2015 г.

Говорейки за децата си пред MailOnline през 2019 г., Чарлийз споделя: „Имам две красиви дъщери, които, както всеки родител, искам да защитя и искам да развивам. Те са родени на този свят, а какви ще станат като пораснат, не решавам аз. Моята работа като родител е да ги обичам с цялото си сърце и да им осигурявам всичко необходимо, за да бъдат това, което искат."

През 2018 г. Терон разказва за процеса по осиновяването на децата: „Бях измъчена психически от целия процес на осиновяване. Подаването на молба за осиновяване е едно огромно изпитание и емоционално много ме натовари. Имаше много ситуации, в които претърпях разочарования, но Слава Богу, всичко приключи успешно".

Чарлийз признава, че има силна нужда да бъде майка, и допълва, че без майка си нямаше да се справи, и се гордее, че двете с Герда отглеждат децата. /БГНЕС