Черно море може да дръпне на ЦСКА с победа над Лудогорец

Черно море и Лудогорец ще се изправят един срещу друг в мач от 33-ия кръг на Първа лига. Двубоят на стадион "Тича" във Варна ще се играе тази вечер от 20:30 часа.

Срещата е много по-важна за "моряците", които са в битка с ЦСКА за второто място в крайното класиране, което дава право на директно участие в Лигата на конференциите, докато завършилият на трета позиция ще трябва да мине през бараж. От своя страна Лудогорец вече си осигури 13-та поредна шампионска титла на България, а по-рано през седмицата загуби във финала за Купата на България, така че "орлите" доиграват сезона. След поражението от Ботев Пловдив на Националния стадион треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев разкри, че в оставащите три мача от Първа лига ще залага на играчи, които са имали по-малко шансове за изява до момента.

"Моряците" започнаха добре плейофите и записаха победа над Локомотив Пловдив и нулево равенство с Левски на "Герена" в първите два мача, като играчи на Илиан Илиев имат едва четири поражения от началото на кампанията.

Пълна програма на предстоящите мачове:

Петък, 17 май

Пирин Благоевград - Етър 2:2

Локомотив София - Ботев Враца 1:1

Хебър - Берое 0:1

Събота, 18 май

ЦСКА - Крумовград 2:2

Локомотив Пловдив - Левски 1:2

Неделя, 19 май

20:30 ч, Черно море Варна - Лудогорец

Понеделник, 20 май

17:45 ч, Арда - ФК ЦСКА 1948

20:15 ч, Славия - Ботев Пловдив. /БГНЕС

 

Последвайте ни и в google news бутон
Рекламна кампания