COVID-19 удари Джеймс Блънт в ... интимните части

На 23 юли, докато изнасяше концерт в Роял Албърт Хол в Лондон, Джеймс Блънт разкри, че е бил заразен с COVID-19 няколко седмици по-рано. От вируса гласът на певеца спадна и той се подложи на лечение, което имаше доста изненадващо последствие върху тялото му.

Никой не е пощаден от пандемията COVID-19. Дори знаменитостите! Заразените с китайския вирус са много. По време на концерт в Роял Албърт Хол в Лондон на 23 юли певецът разкри, че е бил болен няколко седмици по-рано. „Единственото нещо, което бе в програмата ми за година и половина, е този концерт две седмици преди да се заразя с коронавирус“, подхвърли изпълнителят на "Beautiful", който почти трябваше да прекрати турнето си. Както обясни по-късно, той е заразил двама от своите музиканти. Ваксинирани с двете дози, те са измъкнали без твърде много неприятности. За разлика от тях, Джеймс Блънт е прекарал по-тежка форма на заболяването.

Подобно на много музикални звезди, станали жертва на COVID-19, Джеймс Блънт загуби гласа си. "Бях ваксиниран само с една доза и мислех, че ще се оправя, но в крайна сметка ме удари в белите дробове и не знам дали можете да го чуете, но гласът ми е прецакан", каза 47-годишният певец. Лекарите бързо му назначили лечение, но то имало някои неблагоприятни ефекти, съобщава вестник „Сън“.

"Сега съм на стероиди и малкото ми нещо стана малко. Искам да кажа, дори по-малко", иронизира в заключение Джеймс Блънт, изправен пред развеселената публика. /БГНЕС