ЦСКА вложи над 21 млн. лв. за „Българска армия“ и базата в Панчарево

От „армейците“ не изключват и срещи с „недоброжелатели“.

ЦСКА излезе с информация относно реконструкцията на стадион „Българска армия“ и базата в Панчарево.

От клуба обявиха, че днес са били внесени 21 373 500 лв. в „Спортни имоти Българска армия“ (СИБА) - съвместното дружество между държавата и ЦСКА, като по този начин е бил изпълнен законовият ангажимент за инвестиция на общо 28 498 000 лв в дружеството.

Средствата ще бъдат използвани за реконструкция и модернизация както на „Армията“, така и на базата в Панчарево. „Червените“ не изключват и срещи с „недоброжелатели“.

Ето какво гласи съобщението на ЦСКА:

„Информация относно реконструкцията на ст. „Българска армия“ и базата в Панчарево

Днес бяха внесени 21 373 500 лв. в „Спортни имоти Българска армия“ (СИБА) - съвместното дружество между държавата и ЦСКА. С това изпълнихме законовия си ангажимент да инвестираме общо 28 498 000 лв. в дружеството. Средствата ще бъдат използвани за реконструкция и модернизация както на ст. „Българска армия“, така и базата в Панчарево, която също имаме стремежа да преобразим. Не очакваме всичко да се случи гладко и по вода. Напротив – знаем, че ще срещаме проблеми от недоброжелатели и ще се сблъскваме с редица казуси, но сме твърдо решени да се справим с всичко по пътя към изграждането на нов „армейски“ дом“. /БГНЕС