Дъщерята на Алек Болдуин: Амбър Хърд е катастрофа

В социалните мрежи Айрлънд - по-голямата дъщеря на Алек Болудин от Ким Бейсинджър, изрази отрицателното си отношение към Амбър Хърд на фона на протичащия в момента съдебен процес между нея и бившия ѝ съпруг Джони Деп в щата Вирджиния.

„Очевидно не съм бил в най-доброто си настроение. Но фактът, че половинката ми ме заснема нелегално, се свързва с всички други снимки и записи, които тя е направила. Най-интересното е, че тя се опита да го скрие от мен, а накрая се засмя. Така че, да, ударих няколко кухненски шкафа, но, както виждате, не докоснах г-жа Хърд“, каза Деп, отговаряйки на въпросите на адвоката за този инцидент.

Междувременно обществеността има нова причина да се съмнява в изказванията на Амбър Хърд, която бе хваната в лъжа от козметична марка. В съдебното заседание адвокатът на Амбър каза, че е използвала палитра от коректори на Milani Cosmetics, за да скрие побоите. Представители на марката обаче веднага излязоха с опровержение в социалните мрежи, като казаха, че желаната палитра се появи на рафтовете, след като Амбър Хърд и Джони Деп се разделиха.

Делото между бившите съпрузи ще продължи около шест седмици. На съдебните заседания ще свидетелстват медийни личности - например Илон Мъск и Джеймс Франко, които са имали интимни връзки с Амбър. /БГНЕС