Даниел Боримиров: Искаме да сплотим нашите фенове

Искаме да сплотим нашите фенове. Това заяви председателят на новия Управителен съвет на Левски Даниел Боримиров на пресконференция, на която освен него като членове на УС на „сините“ бяха представени Ивайло Ивков и Радослав Разпопов, предаде репортер на БГНЕС.

Даниел Боримиров.

„Искам да благодаря на Левски за поканата и да бъда приобщен към това голямо семейство. Ресорите, за които аз ще отговарям – ще бъда в помощ на спортно-техническия щаб на Станимир Стоилов, ще упражнявам мониторинг върху детско-юношеския футбол, ще бъдат посланик както в България, така и в целия свят на Левски. И не на последно място, ще бъда връзка между клуба и нашите привържениците“, започна той.

„Ако не вярвах в това нещо, нямаше да седя тук. Моето голямо желание, и не само, а и на клуба – искаме да сплотим нашите фенове, да ги приобщим към нашите работни срещи, да ги направим по-полезни както за тях, така и за клуба, мероприятията, които ще проведем“, завърши бившият футболист на Левски по отношение на обединението между привържениците на клуба.

Ако се уповаваме на Левски като бранд, ще пожънем успех. Това заяви търговиският директор на Palms Bet Радослав Разпопов, който бе представен днес като част от новия Управителен съвет на „сините“ заедно с Ивайло Ивков и Даниел Боримиров, предаде репортер на БГНЕС.

„В Левски идвам от страна на Palms Bet, ще се занимавам с търговската част в клуба. Предните ми задължения са били свързани с игрално-развлекателната индустрия. Занимавал се с отварянето, разработването, менажирането на игрални обекти, като през последните години в City Gaming съм се занимавал с набирането на нови клиенти, презентации и продаване на игрално оборудване. Относно Левски, това, което ни предстои, е много работа – свързана е с планиране, правилни презентации, за да можем да привлечем нови партньори и рекламодатели в клуба. Ако се уповаваме на Левски като бранд, смятам, че ще пожънем успех, тъй като това е един от най-разпознаваемите брандове в България с аудитория, несравнима в общността“, започна той.

„Изцяло заставаме зад новия Управителен съвет. Много се радвам, че влизат експерти в него. Ще има хора, които ежедневно ще работят целенасочено за това Левски да се върне там, където му е мястото – от наша страна, пълна подкрепа за Управителния съвет. Това не е пълният му състав, остава да бъде допълнен през следващия месец-месец и половина от експерти. Когато има пълен Управителен съвет, вече да бъде разкрита цялата картина за това, което ще се случи в клуба. Сигурен съм, че Левски го чака светло бъдеще“, коментира изпълнителният директор на Palms Bet Лъчезар Петров.

Радослав Разпопов.

„Не, нямаме подготвен рекламодател. Първо, трябва да създадем един качествен екип, който гледа в правилната насока, и качествена презентация на Левски като бранд, за да бъдем по-желани за партньор. Като таргет – таргетираме всеки, който иска да се популяризира посредством Левски. Всичко останало е работа, създаване на екип, насоченост на този екип. Брандът като бранд трябва да се развива и по този начин да станем по-примамливи. Нямаме все още потенциален спонсор, но се надяваме скоро да имаме такъв“, добави още Разпопов. /БГНЕС