Даниел Крейг ходел на гей барове, за да сваля жени

Британският актьор разкри стратегията си за любовни срещи като ерген: посещаване на гей барове.

Жененият за Рейчъл Вайс от 2011 г., с която има тригодишно момиченце, Даниел Крейг разкри предпочитанието си към гей баровете в подкаста на SiriusXM „Lunch with Bruce“.

53-годишният актьор, който в момента популяризира 25-ия филм на Джеймс Бонд „Смъртта може да почака“, последния му като тайния агент на Нейно Величество, потвърди дългогодишната си привързаност към не-хетеросексуалните барове. „Ходя на гей барове, откакто се помня“, каза той преди да обясни, че една от причините му е по-малко агресивният климат, който намалява склонността към борба. „Това са хубави места, всички бяха много готини“, продължи Даниел.

Но една от основните му мотивации, за да посещава тези места, била... срещите с момичета. „Всъщност не беше нужно да заявявате своята сексуалност. (...) И това беше много безопасно място“, обясни известният като агент 007, преди да добави: „И успях да се срещна с момичета там, защото имаше много, които бяха точно там по същата причина като мен. Това беше нещо като ... скрит мотив." /БГНЕС