Даниел Митов: Ще продължим да бъдем незаобиколими

Коалицията ГЕРБ-СДС се регистрира в Централната избирателна комисия за предстоящия предсрочен вот на 11 юли. Коалицията внесе тази сутрин 9999 подписа, а представителите ѝ заявиха, че сътрудничеството между двете формации е традиционно и добро, предаде репортер на БГНЕС.

Листите няма да са копие на предишните, но ще има приемственост, заяви Даниел Митов в коментар пред медиите. Той бе категоричен, че ГЕРБ-СДС отиват на тези избори с енергията и самочувствието на коалицията спечелила предишните и очакваща да спечели предстоящите.

Правим допълнение на програмата и посланията си, каза още той и не уточни дали и къде в листите ще присъства лидерът и бивш премиер Бойко Борисов.

За съжаление ще наблюдаваме опити на служебния кабинет да се намесва в кампанията, каза още Даниел Митов и повтори тезата си, че президентът Румен Радев е направил така, че служебният кабинет да се превърне в негов предизборен щаб. Според Митова това е категорично недопустимо.

Той отправи апел към членовете на служебния кабинет: Недейте да се оставяте да бъдете използвани и да участвате в предизборната кампания, която не е ваша.

Митов бе категоричен, че ГЕРБ са единствените, които стоят стабилни срещу хаоса.

Оптимистично е – отговори той на въпрос дали ГЕРБ-СДС ще могат да съставят правителство след 11 юли. Ще продължаваме да бъдем незаобиколими, каза още той.

Цветомир Паунов добави, че структурите на партията се намират в добра организация и готовност и са готови за 11 юли. /БГНЕС