Даниел Радклиф се радва на първо дете

Даниел Радклиф стана известен в началото на 2000 г. с главната си роля в поредицата "Хари Потър", адаптирана по поредица от книги на Дж. К. Роулинг. В наши дни той е най-известен с работата си в по-малки независими филми, като „Swiss Army Man“, „Guns Akimbo“ и „Weird: The Al Yankovic Story“. Според доклад на „Дейли мейл“ 33-годишният актьор официално е посрещнал първото си дете с дългогодишната си партньорка Ерин Дарк, съобщи „Giant freakin robot”.

Снимки, направени от местни папараци, са уловили двойката да извежда новороденото си на спокойна разходка с количка. Актьорът от "Хари Потър" е известен с това, че в ежедневието си не обича да попада под светлините на прожекторите, което го кара да слага бейзболна шапка и маска по време на публични излизания с цел опазване на личния живот.

Разбира се, подли фотографи успяха да уловят няколко откровени кадъра, на които Даниел Радклиф изглежда добре вживял се в ролята си на нов баща, което стопли сърцата на много деца от 90-те години, израснали покрай бившата детска звезда.

Дългогодишната партньорка на Даниел Радклиф, Ерин Дарк, също е с актьорски опит, като наред със самия Радклиф има участия в сериалите „Good Girls Revolt“, „The Marvelous Mrs. Maisel“ и оригиналния сериал на TBS „Miracle Workers“. /БГНЕС