Дарил Хана била "хипнотизирана" от Рутгер Хауър

58-годишната актриса беше екранна партньорка на Рутгер Хауър през 1982 г. в класическия фантастичен филм "Блейд Рънър". Хауър почина на 75-годишна възраст след кратка битка с неуточнена болест.

Актрисата сподели, че е била „хипнотизирана от него” по време на съвместната им работа и винаги ще запази „дълбока любов и уважение“ към него като изпълнител. Говорейки пред "Фокс Нюз" тя сподели: „Изпитвам дълбока любов и уважение към Рутгер Хауър. Сърцето ми беше съкрушено, след като научих, че ни е напуснал. Беше непредсказуем, изключително човечен, вдъхновяващ, енергетичен и хипнотизиращ.” Хана похвали "дълбоката ангажираност" на Хауър към "Sea Shepherd Conservation Society", която е организация за опазване на морската дива природа, и неговата дългогодишна подкрепа за благотворителни организации за опазване на околната среда и борба със СПИН.

Тя добави: „Беше вълнуващо да работя с него като актьор и се възхищавах на дълбоката му ангажираност като активист, и с неговата подкрепа на важната кауза на „Sea Shepard” и на онези, които се борят срещу бича за човечеството СПИН.“ Тя добави: „Безумната марка на поетичния му гений ме вдъхнови като тийнейджър в толкова много филми. Но винаги ще чувам думите му в края на "Блейд Рънър": “всички прекрасни моменти ще бъдат загубени във времето, като сълзи в дъжда”. /БГНЕС