Дейзи Ридли е готова за вселената на Marvel

Актрисата от „Междузвездни войни“ Дейзи Ридли е отворена за предложения за роли в кинематографичната вселена на Marvel (MCU).

Напоследък в Холивуд упорито се говори, че 28-годишната актриса ще изпълни главната роля в предстоящия филм „Жената-паяк“. Въпреки че отрече това, все пак Ридли разкри, че ще се радва да играе супергерой.

В разговор с ComicBookMovie.com тя заяви: „Е, забавно е, защото наскоро някой пусна слуха за „Spider-Woman” и аз си казах: „О, това звучи чудесно!“. Сега ме обявяват за фаворит за главната роля във филма, но това не е вярно!"

Ридли обясни, че не е играла в друг "голям филм", след ролята на джедайката Рей в продължението на трилогията "Междузвездни войни", но се е изкушавала да участва в екшън филма "Chaos Walking" заради качеството на сценария.

Актрисата сподели: "По принцип, ако нещо се появи и изглежда страхотно, разбира се, ще бъда отворена за предложение. Току-що завърших "WandaVision". Това, което правим в него е толкова невероятно, различно и интересно. Да съществуваме в този свят, който непрекъснато се променя и се налага да го преосмисляме е много вълнуващо". /БГНЕС