Деми Ловато живее девети живот заради дрогата

Деми Ловато заяви, че е получила три инсулта и инфаркт след предозиране с наркотици през 2018 г. и че лекарите са й казали, че е била на косъм от смъртта, съобщи Би Би Си.

28-годишната американска поп звезда казва в нов документален трейлър: „Моите лекари казаха, че имам още пет до 10 минути“.

Ловато каза също пред журналисти, че в резултат на това има „ мозъчно увреждане и все още усещам последиците от това".

Ефектите от употребата на дрога включват замъглено зрение, което означава, че тя не може да шофира и има трудности с четенето, разкри тя.

Ловато е откарана в болница през юли 2018 г., след като е намерена в безсъзнание в дома си в Лос Анджелис.

Предозирането с дрога се е случило месец, след като тя е разкрила, че е прекъснала шест години, през които е била „чиста”.

В трейлъра на новия си документален сериал в YouTube Dancing With The Devil тя казва: "Имах много животи, като котка. Аз съм в деветия си живот."

В разговор с журналисти тя разкри трайните последствия. "Не шофирам кола, защото имам слепи зони в зрението си", каза тя.

"Дълго време ми беше много трудно да чета. Беше голяма работа, когато успях да прочета книга, което беше около два месеца по-късно, защото зрението ми беше толкова замъглено."

Тя каза, че пуска документалния филм „за да помогне на хората, които са били на същия път като мен“, добавяйки: „Исках да направя филма директно и да разкрия всичко за моите фенове“.

Ловато е била актьор като дете в " Barney and Friends " и намери славата в Disney Channel като тийнейджър. Тя участва в изключително популярната филмова поредица Camp Rock, преди да започне успешна солова музикална кариера.

Ловато издаде шест студийни албума и се яви като съдия в американската версия на The X Factor. Нейните хитове включват Sorry Not Sorry и Skyscraper, а тя оглавява британската класация през май 2018 г. със Solo.

На следващия месец тя издаде песен, озаглавена „Sober” ( „Трезво“), в която разкри: „Вече не съм трезвена“. Предозирането идва седмици по-късно./БГНЕС