Дерменджиев: Не успяхме да отбележим и отпаднахме след нелепа грешка

"Познавахме много добре съперника, но получихме ранен гол, който ни разстрои и първото полувреме не го изиграхме както трябва", обяви треньорът Георги Дерменджиев след отпадането на Лудогорец от турнира Лига на конференциите. Тимът му загуби с 0:1 от Сервет, а специалистът акцентира върху многото пропуски, които "орлите" направиха.


"Второто полувреме се опитахме да променим играта и го направихме, Имахме ситуации, които обаче не успяхме да реализираме. Футболът е игра на голове. Всеки футболист може да сбърка, но за нас тази грешка се оказа фатална. Не мога да кажа, че съм разочарован, но това беше момент, в който можеше да се класираме и трябва да съжаляваме. Вече се насочваме към вътрешното първенство и Купата", каза още той..

Той изрази съжаление за факта, че опонентът е бил преодолим и Лудогорец действително е имал големи шансове да продължи напред, но пък сега ще трябва да насочи фокуса си изцяло към домашната сцена.

"Още след жребия казах, че Сервет е много добър отбор. В по-силно първенство са от нас, но наистина е преодолим съперник", съгласи се Дерменждиев.

"Изахме други мисли за мача, но знам, че играчите са много силни и ще преодолеят този момент", завърши треньорът. /БГНЕС

Категории: