Десподов: Трябва да сме спокойни и да вярваме в себе си

"Трябва да сме спокойни и да вярваме в себе си", обяви звездата на Лудогорец Кирил Десподов преди заминаването на отбора за Белгия. Утре “орлите” се изправят срещу Андерлехт в мач-реванш от 1/16-финалите в турнира Лига на конференциите. В първия мач родният тим победи с 1:0 в Разград.

“Настроението е добро. Отиваме да се представим по най-добрия начин и ако можем да се класираме по-напред. Видяхме къде са ни грешките в предишния двубой, дано сме ги изчистили и утре да се представим по начин, по който знаем, че можем да го направим", каза още футболист №1 на България.

Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци пък сподели, че вярва много на играчите.

"Очаксвам добър мач от нашите момчета и се надявам, че ще имаме шанс да продължим напред. Шоу и Вердон са наказани. Останалите са здрави и се надявам и утре вечер да са така. Имаме малко преднина, но знаем, че там мачът ще е различен. Трябва от първата минута да се борим за всяка топка. Вярвам, че можем. Вярвам много на тези момчета и съм сигурен, че утре ще направим един добър мач”, заяви Моци.

Изпълнителният директор на Лудогорец - Ангел Петричев, очаква тежък мач.

“Отиваме на битка. Настроението е бойко. Надяваме се да зарадваме нашите привърженици с отстраняване на Андерлехт и да продължим напред”, лаконичен бе началникът. /БГНЕС