"Дисни" предлага обиколка на 12 парка с частен самолет за 110 000 долара

Не можете да решите кой тематичен парк на Дисни да посетите следващото лято? Лидерът в забавленията за деца предлага иновативна идея: обиколка на всички 12 парка в света със частен самолет за скромната сума от 110 000 долара на човек.

Под името „Паркове Дисни – приключение с частен самолет“, пътуването, организирано от Дисни, предлага да заведе 75 фенове на обиколка им парковете в Калифорния, Токио, Шанхай, Хонконг, Париж и Флорида през юли 2023 г.

Пътуването ще продължи общо 24 дни ще бъде придружено от посещения на мащабни туристически обекти като Тадж Махал в Агра, Индия, или египетските пирамиди в Гиза.

За първи път потребителите на услугата ще имат „рядката възможност да бъдат поканени в ранчото на Скайуокър“, построено от създателя на „Междузвездни войни“ Джордж Лукас близо до Сан Франциско.

На борда пътниците ще бъдат заобиколени от „екскурзоводи“, които ще ги информират за различни аспекти от тяхното пътуване. Платежоспобните гости ще имат възможността и да се срещнат с основните герои на Дисни на живо.

Това е най-скъпият вариант за пътуване, предлаган от Дисни до момента, предава АФП. Цената от 109,995 на човек е валидна за двойка, феновете на Мики, които желаят да пътуват самостоятелно, ще трябва да платят допълнителна цена от поне 10,995 долара.

Няма отстъпки за деца, а пътниците трябва да са на възраст поне дванадесет години./БГНЕС