"Дисни" предлагат огромна сума на Джони Деп да се върне като Джак Спароу

За всички, които следяха делото на Джони Деп срещу Амбър Хърд, това беше лудо пътуване. Но докато Хърд успя да се сдобие с роли по време на досъдебното производство, Деп се превърна - по собствените му думи - в "парий" в развлекателната индустрия.

Възможно е обаче нещата за актьора да се обърнат. Според "Express" той може би ще сложи пиратската шапка и ще обуе ботушите, за да се присъедини отново към франчайза "Карибски пирати".

Актьорът се присъедини към продукцията по време на старта ѝ преди почти две десетилетия през 2003 г. в емблематичната роля на капитан Джак Спароу. Макар че много лица, свързани с историите за морските вълци - включително Орландо Блум и Кира Найтли - избледняха и напуснаха поредицата, Джони Деп винаги е бил основна фигура във филмите, докато не беше уволнен през 2018 г. Според публикацията, след като Деп е спечелил съдебната битка срещу бившата си съпруга, от "Дисни" са се появили, за да му предложат огромна сума, за да поеме отново ролята и да вдъхне живот на белите дробове на мъртвия оттогава франчайз.

Но според показанията на Джони Деп може да е необходимо нещо повече от галон ром и сандък със съкровища, за да го накарат да се върне. По време на разпита на един от адвокатите на Хърд, Бен Ротенборн, Деп е попитан дали нещо може да промени решението му да се превъплъти отново в ролята си в "Карибски пирати", на което актьорът отговаря с "не".

По време на делото Джони Деп срещу Амбър Хърд двама свидетели излязоха с твърдения, че предполагаемото насилие не е било причината Деп да бъде уволнен от продукцията. Изпълнителният директор на продукцията на "Дисни" Тина Нюман отговори с категорично "не" по време на показанията си, когато беше попитана дали статията е повлияла на отстраняването на Деп не само от "Пиратите", но и от всяка друга продукция на компанията. Бившият агент на актьора, Трейси Джейкъбс, също е призована за разпит и заявява, че той е бил освободен от няколко проекта заради закъсненията си на снимачната площадка. Каквато и да е истината, феновете, които са подкрепяли Деп преди и по време на съдебните процедури, със сигурност са развълнувани да разберат, че има възможност актьорът да се завърне на палубата сред седемте морета като капитан Джак Спароу. /БГНЕС

Лос Анджелис / САЩ