Добре пазената досега тайна за смъртта на Майкъл Джексън

Майкъл Джексън имаше последно тайно желание преди смъртта си. Едно желание, което и трите му деца, са изпълнили, според разказа на близък до звездата източник.

На 25 юни 2009 г. светът загуби една от най-големите си поп икони. Само на 50 години Майкъл Джексън почина след предозиране с пропофол. Смъртта му потресе всички негови почитатели и фенове на добрата музика в цял свят. Навсякъде по земното кълбо хората отдаваха почит на изпълнителя на най-знаковите му изпълнения от " Thriller" до "Beat It". Смъртта на бившия съпруг на Лиза-Мари Пресли предизвика сериозен отзвук и една от причините е, че имаше много тъмни петна около нея. Убедени, че певецът наистина не е починал, много фенове оспориха официалната версия за смъртта му. Но едно ново разкритие може да сложи край на всички тези подозрения.

Разкрита е последната воля на Майкъл Джексън.

В интервю за интернет сайта на Radar Online, близък приятел на поп-краля направи сензационни разкрития за това какво се е случило с пепелта на Майкъл Джексън след неговото кремиране. И въпреки всички очаквания, и трите му деца, Парис, Принц и Бланкет, отдавна ги носят! Три пръстена, съдържащи останките на певеца, бяха тайно предадени на неговите наследници след смъртта му. Бижута във формата на разбито сърце, които трите деца на поп-легендата вече са носили няколко пъти на публично място, без никой да подозира нищо.

Наскоро пепелта беше пренесена в нови колиета, "като това, което Парис Джексън носеше по време на отдаването на почит на краля на попа", каза източникът. Заради страха да не ги загубят, Парис, Принц и Бланкет ще се погрижат обаче да ги запазят в заключени урни в домовете си. "Семейството пази тайната от съображения за сигурност и за да изпълни последните изисквания на Майкъл Джексън", отговаря приятелят му на всички, които се чудят защо информацията не е била разкрита по-рано. По този начин кланът Джаксън запазва скъп спомен от болезненото събитие, което озаглави първата страница в световния печат. /БГНЕС