Долф Лундгрен сви семейно гнездо с млада фитнес инструкторка

Както съобщава изданието Page Six, 63-годишният актьор Долф Лундгрен се оженил за 24-годишната си възлюбена Емме Крокдал. Тези дни той се фотографирал в Лос Анджелес с брачна халка на безименния пръст на лявата си ръка. Двамата обаче не бързат да обявят, че са минали под семеен покрив.

Емма и Долф се сгодиха това лято. Лундгрен направил предложение на възлюбената си половин година след началото на връзката им.

Емма Крокдал е фитнес инструкторка. Тя бе личната треньорка на Долф. Очевидно страстта към спорта и съвместната работа са ги сближили. За пръв път те се появиха като двойка на кинофестивала Cana Dorada Film & Music Festival в Доминиканската република този януари.

Това не е първият брак за актьора. От бившата жена, дизайнерката на бижута Анет Квиберг, той има две дъщери: 24-годишната Ида, която е колкото Емма, и 19-годишната Грета. С бившата съпруга Лундгрен се разведе през 2011 година, след като двамата сключиха брак през 1994 година. След развода той не е имал сериозни запознанства преди Емма. /БГНЕС