Долф Лундгрен: Всеки ден след победата над рака е благословия

65-годишният актьор разкри, че първоначално е бил лекуван от тумори в бъбреците си през 2015 г., а след редовно наблюдение през 2020 г. е установено, че има още в същата област и е претърпял операция за отстраняване на шест образувания, така че след като първоначално погрешно му е било казано, че му остават само три или четири месеца живот, той е щастлив да съобщи, че след лечението вече е в състояние да води "нормален живот".


Той заяви пред "Entertainment Tonight": "Живея нормален живот. Все още приемам перорални лекарства, но те не ми влияят особено. Искам да кажа, че няма никакви странични ефекти. Всеки ден за мен е благословия и аз наистина се наслаждавам на живота и се чувствам много добре".

Долф е много благодарен и на съпругата си - 27-годишната Ема Крокдал, за която се ожени на скромна церемония в Миконос, Гърция това лято. Той разкри, че всъщност са били сгодени от известно време, преди да сключат брак.

Той обяснява: "Всъщност се сгодихме в седмицата, в която разбрах, че ракът се е върнал. Това беше преди COVID. След това преминахме и през COVID. А след това искахме да видим как действат тези лечения. Но всичко изглеждаше наред. Така че това лято в Миконос в Гърция, най-накрая се оженихме и това наистина беше малка романтична сватба с няколко приятели. Беше наистина красиво".

Историята на актьора ще бъде представена в нов документален филм, който се снима от няколко години и Долф е развълнуван, че феновете ще го видят.

Той каза: "Има документален филм, който се снима за живота ми от две години. Снимат го и в момента сме в редакцията. Ще видя окончателната версия след няколко седмици и мисля, че ще излезе догодина, така че ще е доста вълнуващо"./БГНЕС