Дунчев: В ПП има задкулисие, имат други каузи

Екипът на ПП в София област не се отказва, ние протестираме срещу налагането на безпринципни решения в областта. Никакъв отговор нямам от Кирил Петков, само опити за шикалкавене, което виждаме всеки ден, очаквам ПП да си ревизира решението.

Общините в София област са феодализирани, каза Александър Дунчев от ПП пред бТВ.

Това не е борба за място, а борба за принципи, добави Дунчев. Искаме водач на листата в София област да е от ПП. Младите хора от ПП ни подкрепят. Част от проблемите са възрастните, по-зрелите в Промяната. В София област са само млади хора и в момента това се саботира и бойкотира. Христо Даскалов е възрастен човек, например взе битката за Капитан Андреево, обаче беше избутан настрани, каза Дунчев.

Ще продължим промяната, може и да е без „Промяната“, но ще продължим промяната. На Кирил му казах, че съм започнал да губя доверие вчера. Единственият шанс да не си загубят доверието, е да си ревизират решението за София област, посочи Дунчев. Ако не си ревизират решението, ще разкажа за всички усилия, които се правят за промяна на Промяната, подчерта Дунчев. Когато някой краде и лъже защо не получи сърцетуп тогава, а получава сърцетуп, когато Дунчев говори по телевизията, заяви още Дунчев.

Какъв шанс имаме да променим България, ако не можем да променим едно смешно решение. В София област от ПП, няма възрастни хора, всички са млади, принципни. София област е областта, където доказваме как да стане промяната в България, там има само млади хора от Промяната.

Трябва да се направи компромис, са мотивите на Кирил Петков. Компромисът с БСП доведе, че хората се отдръпнаха от ПП. Трябва да спрем да правим безпринципни компромиси. Трябва да започнем да правим принципни. Искам да си ревизират решението. Предлагаха ми пост в София. Водещо място в друга област ми предлагаха, тестваха ме дали ще клъвна, но аз не съм за постове, а за каузата за промяната в София област. Тези, които налагат тези решения явно имат друга кауза. Имаме в ПП хора, които си гонят други каузи. Един си тръгна, друг скоро ще си тръгне.

Имаме задкулисие при нас, защото някои държат на това място в София област, аз не държа. Някои смятат, че трябва да се наложи моделът на ГЕРБ в ПП, за да задържат властта, коментира още Дунчев. /БГНЕС

Тагове: