Двама простреляни на Околовръстното в София

Двама души са простреляни на бензиностанция на Околовръстното в София тази вечер. Единият е в по-тежко състояние, предаде репортер на БГНЕС.
Инцидентът е станал между известна верига за хранене и бензиностанция, а сигналът за него е получен в 22:25 ч. Спречкване между две групи е прераснало в престрелка. Единият от ранените е на 36 г. Той е прострелян в двата крака и е в шоково животозастрашаващо състояние, с тежка кръвозагуба.

Мъжете са откарани във ВМА.

Според информацията до този момент е имало спречкване между две групи, което е прераснало в престрелка.

Според очевидци стрелците са се оттеглили с автомобил.

Час след инцидента в медиите се появиха слухове, че футболистът Георги Йомов е арестуван, но той самият отрече тази информация чрез съобщение, публикувано на сайта на клуба му ЦСКА.

"Във връзка с появилите се в определени медии твърдения, че футболистът на ЦСКА Георги Йомов е задържан от полицията, след като тази вечер е бил замесен в престрелка на "Околовръстното шосе" в София бихме искали да Ви информираме, че пред ръководството на клуба националът сподели следното:
"Вкъщи съм, жив и здрав. Нямам нищо общо със случилото се. Дадох колата на брат си."
Какво точно се е случило ще установят органите на реда, като ние имаме пълното доверие в нашия състезател, че не е бил замесен в престъпление."

Разследването на случая продължава./БГНЕС