Джъстин Бийбър се срещна с Еманюел Макрон

В социалните медии разкритикуваха неуместно разголената съпруга на Бийбър на срещата в Елисейския дворец.

Потребители в социалните медии разкритикува откровено неподходящото облекло на Хейли - съпругата на канадския певец Джъстин Бийбър, в което тя се появи на среща с френския президент Еманюел Макрон и съпругата му.

След посещение в Елисейския дворец, семейство Бийбър сподели снимка в Instagram. На него Джъстин е в прегръдка със съпругата си, президента и първата дама на Франция.

Всички са облечени в костюми по поръчка, с изключение на Хейли. По някаква причина моделът е избрал странен костюм в пясъчен цвят за официалното събитие, състоящ се от пола и прекалено отворен топ, който леко покрива гърдите й. Съпругата на музиканта е обута в летни сандали с тънки връзки, което също противоречи на деловия етикет.

Въпреки че редица медии определиха облеклото на Хейли Бийбър като стилно, според повечето потребители на социални мрежи тя е изглеждала сякаш току-що е излязла от нощен клуб.

Известните съпрузи Бийбър, които сега се наслаждават на почивката си в Париж, не реагираха на множеството негативни коментари в интернет./БГНЕС, РИА Новости