Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл - брак с "възходи и падения"

Джесика Бийл разказа за връзката си със съпруга си Джъстин Тимбърлейк. Почти 10 години! По време на скорошно интервю за "Access Hollywood" Джесика Бийл сподели за връзката си с Джъстин Тимбърлейк. Двойката, която има две момчета - Силас (7 г.) и Финеас (2 г.), се ожени през октомври 2012 г. на пищна церемония в Пулия, Италия. И макар че като всяка връзка и двамата са имали "възходи и падения", 40-годишната майка признава, че в момента е "най-щастлива".

"Понякога имам чувството, че тези години са минали за един миг. А друг път си мисля: "О, Боже, 10 години са толкова много години в нечий живот", каза тя и призна, че е "много горда". Актрисата разказва и за различните изпитания, с които са се сблъскали като двойка. "Много се гордея с всичко, през което преминахме, и все още съм толкова щастлива и обичам живота си с него."

Двойката е преживяла и препрятствия. В края на 2019 г., по време на една малко пиянска вечер, Джъстин Тимбърлейк е бил сниман много близо до актрисата Алиша Уейнрайт , негова партньорка във филма "Палмър". След публикуването на тези снимки в таблоидите 38-годишният певец се извини публично на съпругата и семейството си.

"Преди няколко седмици направих сериозна грешка в преценката си. Но нека уточня: между мен и колежката ми не се е случило нищо. Тази вечер пих твърде много и съжалявам за поведението си. Трябваше да бъда по-внимателен. Това не е примерът, който искам да дам на сина си. Извинявам се на моята прекрасна съпруга и на цялото ми семейство, че ги поставих в такава неудобна ситуация, и сега се фокусирам върху това да бъда най-добрият съпруг и баща, който мога да бъда", написа той в профила си в Instagram на 4 декември 2019 г. /БГНЕС