Джарел Милър: Сбърках и сега плащам цената

Антъни Джошуа ще трябва да си търси нов съперник, след като Джарел Милър изгоря с допинг.

Американският боксьор в тежка категория Джарел Милър призна своята вина, след като две отделни допинг проверки показаха наличието на забранени вещества в кръвта му. Във видео съобщение в Инстаграм Биг Бейби се извини на феновете си за проваления мач със световния шампион в категорията Антъни Джошуа, който трябваше да се проведе на 1 юни.

Само преди ден Милър отрече да е взимал каквито и да е забранени субстанции и каза, че ще обжалва решението са временното спиране на лиценза му, но след като стана ясно, че втора отделна проба потвърждава данните от първата, той смени тона. „Сбърках, взех лошо решение. Трябваше да се справя по-добре с тази ситуация. Не го направих добре и сега си плащам. Прецаках големия си шанс и сега ме боли. Сърцето ми кърви, защото нараних семейството си, приятелите си, щаба си, феновете си. Но сега си признавам грешката. Ще поправя стореното. Ще се върна по-добър след тази случка“, коментира Милър.

Междувременно промоутърът на Антъни Джошуа – Еди Хърн, заяви, че най-вероятно в началото на следващата седмица ще стане ясен кой ще замести Милър за двубоя в началото на юни. След спряганите имена е и официалният претендент за пояса на IBF Кубрат Пулев, но това изглежда малко вероятно заради скандала на Кобрата с американската репортерка Джени Суши, както и тежката аркада получена в двубоя с Богдан Дину, която му забранява отново да се качва на ринга в САЩ за известно време. /БГНЕС