Джъстин Бийбър: Обичах Селена, но ...съм лудо влюбен в Хейли Болдуин

Уморен от получаването на съобщения, които критикуват брака му с Хейли Болдуин, Джъстин Бийбър реши да отговори на неприятелите си в Инстаграм.

Джъстин Бийбър преразглежда потребителите и тези, които се смятат за негови "фенове".

Във вторник 25-годишният певец отговори на критиците си в Инстаграм, които държат на мушка брака му с Хейли Болдуин. По-специално, те го обвиняват, че се е оженил за нея, за да забрави по-бързо бившата си приятелка Селена Гомес, с която бе разделен в продължение на четири месеца, когато започва да се среща с Хейли през юни 2018 г. "Това е отговор на всички незрели хора, които изпращат болезнени послания на Хейли като "Той винаги се завръща при Селена" или "Селена е по-добра за него". Нямате представа какъв е моят живот и това е добре! Хейли е моята съпруга, ако не ви харесва или ако не я подкрепяте, това означава, че не ме подкрепяте”, написа той в коментара си. "Аз категорично обичах и обичам Селена, тя винаги ще има място в сърцето ми, но аз съм лудо влюбен в жена ми, тя категорично е най-доброто, което ми се случи", пише още Джъстин.

По-късно през деня Джъстин Бийбър сподели още в Инстаграм ясно послание: "Престанете да изпращате такива съобщения до Хайли и на мен. Ако ме харесвате, споделете снимката ми навсякъде".

В понеделник Джъстин Бийбър беше отговорил в профила си в Инстаграм, на феновете, които поискаха нов албум. „Прочетох много послания от фенове, които искат нов албум ... През всичките си тийнейджърски години имах турнета. Осъзнах, както вероятно и вие сте забелязали, че не съм щастлив от последното си турне. Аз не заслужавам това и вие също. Сега се фокусирам върху проблемите си, за да не се разпадна, да подкрепя брака си и да стана бащата, който искам да бъда. Музиката е много важна за мен, но нищо няма да се случи преди моето семейство и здравето ми”, пише още той в заключение. /БГНЕС