Джъстин Бийбър: За наркотиците, лудориите и тежестта на славата

Джъстин Бийбър направи разкрития за „огромните възходи и падения“, които е преживял по пътя си от любимец на всички тийнейджъри към „най-осмиваната, съдена и омразна личност в света“.

В обширна публикация в Инстаграм през празничния уикенд, 25-годишният поп феномен разсъждава върху това как изстрелването му към славата като дете е довело до депресия и непокорност, които са го отвели до злоупотреба с наркотици и неговото превръщане в „отвратителен, неуважителен към жените и агресивен“ човек.

"Дистанцирах се от всички, които ме обичаха, и се криех в черупката на човека, който бях станал", пише той. "Другите правеха всичко за мен, така че аз никога не научих основите на отговорността", казва Бийбър, споделяйки, че до 18 г. не е имал "умения за реалния свят", въпреки "милионите долари и достъпа до всичко, което е искал".

Бийбър рязко прекъсна турнето си през 2017 г. Този ход дойде, след като суперзвездата започна да става все по-известен със своите лудории, отколкото с музиката си, между които инцидент с удар на фотограф с колата му.

Звездата се сблъска с проблеми със закона при инциденти, включващи автомобилни гонки из Маями и хвърляне на яйца по къщата на съсед.

През 2017 г. Китай заяви, че Бийбър не е добре дошъл за концерти в страната поради "лошото си поведение", заявявайки, че трябва още много да порасте.

В своята публикация-равносметка в Инстаграм Бийбър заявява, че бракът му с модела Хейли Болдуин, заедно с подкрепата на приятелите му и вярата му, помагат да вкара живота си в правия път.

„За щастие бог ме благослови с изключителни хора, които ме обичат“, каза той. "Всичко това, когато всичко е против теб, те кара да продължиш да се бориш." /БГНЕС