Дъжд, гръмотевици и див козел посрещнаха Меси в Маями

Дъжд, гръмотевици и див козел посрещнаха Лионел Меси в Маями, предаде за БГНЕС наш човек в САЩ. Истерията по представянето на аржентинеца на стадион "DRV PNK" във Форт Лодърдейл започна от рано в неделя.

Дейвид Бекъм, акционер в клуба, изпревари дъжда и се появи заедно с прелестната си съпруга Виктория.

Доста привърженици вече бяха заели места по трибуните, когато от небето над Маями се изсипа проливен дъжд, придружен от гръмотевици. Наложи се феновете да се крият по входовете и под стълбите на съоръжението. От клуба публикуваха официално съобщение, което гласеше, че безопасността гостите е основен приоритет на клуба и те бяха призовани ако са на стадиона да останат в автомобилите си и да следят за нови съобщения. Беше публикувана и актуална прогноза за времето.

В момент, в който дъждът намаля, на стадиона се появи и мажоритарният собственик на Интер Маями - Хорхе Мас. Той бе посрещнат от служител на клуба, който го придружи от лимузината му до входа с чадър.

Постепенно на стадиона настана лудница. По непотвърдени данни в Маями и околностите живеят около 100 000 аржентинци. На стадион "DRV PNK" се появи и див козел, а клипът с него стана хит в интернет.

Дългогодишният съотборник на Меси в Барселона - Серхио Бускетс, който наскоро подписа с Маями, бе посрещнат с одобрителни възгласи от феновете, докато се отправи към клубния офис с едно от децата си на ръце.

Около 20,00 часа местно време пред стадиона се появи и самият Меси. Той слезе от черно такси, придружаван от семейството си. Аржентинската звезда помаха на феновете, а до него бе най-малкият му син - Чиро, който бе облечен с фланелка на Интер Маями.

А, най-интересното предстоеше. Докато Лео и фамилията му влизаха на стадиона, той вече се тресеше препълнен от фенове, които очакваха появата му на терена. /БГНЕС