Джей Ло: 2022 г. беше от най-добрите години в живота ми

2022 г. беше от най-добрите години в живота ми, заяви Дженифър Лопес в публикация в Instagram, в която публикува снимки от миналата година заедно с невиждани до сега снимки от сватбата ѝ с Бен Афлек през август.

Тя писа под колекцията от снимки: "2022 г. беше една от най-хубавите години досега!!! Нямам търпение за всичко, което предстои да се случи през следващата година. #HappyNewYear, #I'mJustGettingStarted #WaitingForTonight #ThisIsMeNow".

Дженифър се омъжи за Бен в имението му в Джорджия на стойност 8,9 млн. долара на 20 август, като певицата разказа за деня: "Когато той ме видя да се появявам на върха на стълбите, в онзи момент всичко едновременно придоби абсолютен смисъл и същевременно изглеждаше все още невъзможно трудно за вярване, като най-хубав сън, в който всичко, което искаш е никога да не се събудиш".

Дженифър и Бен, наричани Бенифър, се срещат за първи път между 2002 и 2004 г., като по време на последвалата двугодишна пауза двойката се бракосъчетава с други партньори.

Бен се жени за 50-годишната актриса Дженифър Гарнър, като двойката има общи деца Вайълет, на 17 години, Серафина, на 13 години, и Самюъл, на 10 години, но се разделя с нея през 2018 г.

Дженифър се омъжва за актьора Марк Антъни, 54 г., през 2005 г. и три години по-късно им се раждат близнаците Еме и Макс, 14 г., преди да се разведат през 2014 г./БГНЕС

Вашингтон / САЩ