Джей Ло и Бен Афлек се целуват публично

Това с „Бенифър“ е много сериозно! Тази мечта, която предполага сантименталното помирение на Дженифър Лопес и Бен Афлек, получи след седмици и десетки новини официалното си доказателство, което не оставя място за съмнение. Това е видео, публикувано ексклузивно от медия „Page Six“.

Във видеото влюбените птички се целуват по време на обяд в Нобу в Малибу, в модерен ресторант в града, който в крайна сметка е фона на този страстен момент, който е вече галопира из интернет. Конкретното събитие беше рожденият ден на сестрата на Лопес, Линда, където също бяха Макс и Еме, децата, които певицата има с Марк Антъни. Срещата им не може да бъде по-семейна, съобщава „Космополитън“.

Изпълнителката на “Let’s Get Loud” не пести нежности и ласки към този, който вече е заклеймен като „нейно гадже“ в американската преса. Те, въпреки че са били „изловени“ хванати за ръка, не са потвърдили, че този романс, който внезапно зарязаха през 2004 г., след като развалиха годежа си, вече е сериозен. Ами ако просто се забавляват? Както и да е, собствената майка на Лопес, Гуадалупе, даде зелена светлина на този неочакван романс чрез бягство от работата, което направи със самия Афлек в Лас Вегас. Актьорът знае, че първият мост, който трябва да изгради в името на пълно помирение, е да спечели обратно семейство Лопес.

И какво прави междувременно Алекс Родригес?

Неотдавнашният годеник на Лопес, който според близки източници не е приел много благосклонно бързото възстановяване на любовта на певицата, остава в сянката на това, изглеждайки примирен, след като е опитал всичко, което е по силите му, за да си я върне. За негово съжаление, малко след тези опити, които се случиха преди няколко месеца, изтече новината, че певицата и актьорът са пътували сами до къщата на Афлек в Монтана. Малко след бомбастичната новина дойде реакцията на Родригес, която не беше съвсем добра.

Сега, както самият бивш на Лопес показа в Инстаграм, той също се среща с бившата си, по-специално Синтия Скъртис, за която беше женен от 2002 до 2008 г. и имат две деца. Това завръщане към миналото ли е, след като Лопес го направи? Само времето ще покаже… /БГНЕС