Джей Ло и Бен Афлек вдигнаха сватба във Вегас

Звездната двойка Дженифър Лопес и Бен Афлек сключиха брак този уикенд в Лас Вегас, 18 години след като първият им романс се провали, сочат съдебните архиви.

Двойката сключи брак в събота, според разрешителното за брак, което е подала в окръг Кларк, Невада, и с което се запозна АФП.

В него страните по бракосъчетанието са посочени като Афлек, Бенджамин Геза и Лопес, Дженифър, а "новото име" на последната е Афлек, Дженифър.

Двойката - той е на 49 години, а тя на 52 - се срещна за първи път на снимачната площадка на широко рекламирания филм "Gigli" през 2002 г.

Те се превърнаха в медийна сензация, докато се срещаха, но отложиха планирания си годеж през 2003 г., а в началото на 2004 г. обявиха, че връзката им е приключила.

"Бенифър" – това е публичният псевдоним на двойката от първата им силно разгласена връзка - запали интернет миналата година, когато отново започнаха да се разпространяват техни снимки заедно.

Лопес и Афлек обявиха годежа си през април тази година.

Лопес публикува видеоклип, на който изглежда емоционална и се възхищава на зеления пръстен, в бюлетина си " On the JLo". Американските медии съобщиха, че пръстенът е бледозелен диамант с изумрудена шлифовка.

Това е четвърти брак за Лопес и втори за Афлек.

Лопес обсъди подновената си връзка с Афлек в интервю за People през февруари.

"Това е красива любовна история, радвам се, че получихме втори шанс", каза тя.

Преди това Лопес е била омъжена за актьора Оджани Ноа, танцьора Крис Джъд и певеца Марк Антъни, с когото има 14-годишните близнаци Макс и Емме.

Афлек беше женен за актрисата Дженифър Гарнър и двамата са родители на Вайълет - на 16 г., Серафина - на 13 г., и Самюъл - на 10 г.

Изданието за клюки TMZ заяви, че откакто са се събрали отново, двойката е "сякаш неразделна", пазарува заедно и понякога води децата си със себе си.

ТМС заяви, че миналия месец колата на Лопес е била забелязана пред огромно имение в Бевърли Хилс, а пред него - няколко камиона за преместване, както и във всеки от настоящите им домове.

За сватбата TMZ пише по следния начин: "Направиха я като двойка тийнейджъри, които искат да избягат, казвайки си "Да" в пустинята"./БГНЕС

Лас Вегас / САЩ