Джей Ло разкри колко е щастлива с Бен Афлек

Дженифър Лопес даде интервю за списание People, в което разказа за възродената си любов с Бен Афлек. Събирането на една от най-светските двойки през 2000-те беше може би основното събитие за последната година в света на звездите.

„Чувствам се толкова щастлива и горда, че съм с него. Това е красива любовна история, в която получихме втори шанс”, сподели певицата.

Първият им роман започна през 2002 г. и работата вървеше към сватба, но през 2004 г. влюбените внезапно отмениха годежа.

След раздялата Лопес се омъжи за Марк Антъни и от брака с него се родиха близнаците Макс и Ема (днес те са вече на 13 години). А Афлек има три деца от бившата съпруга Дженифър Гарнър: 16-годишната Вайълет, 13-годишната Серафина и 9-годишният Самюъл.

Днес Лопес вярва, че времето, когато са били разделени, и житейските им преживявания са им помогнали да възобновят връзката си.

„Страхотно е, защото изобщо не е онова, което беше преди много години. Сега в него има много повече благодарност. Когато намериш някого и наистина го обичаш, получаваш втори шанс... Това наистина е рядко, ценно и красиво нещо и ние не го приемаме за даденост“, призна Лопес.

Певицата отбеляза още, че Афлек е свършил страхотна работа, за да стане най-добрият партньор.

„Толкова се гордея с него, толкова се гордея с човека, в който се превърна, когото съм наблюдавала отдалеч. Честността един към друг, любовта е в основата на всичко”, сподели звездата.

Актьорът се бори с алкохолната зависимост от 20 години и дори се подложи на лечение. Наскоро той посочи нещастния си брак с Гарнър като причина за влошаващите се проблеми с алкохола: когато семейството вече се разпадаше, той попадна "в капан" и започна да пие още повече. Онова негово изповедно интервю бе като бомба и мнозина разкритикуваха актьора, макар той да каза, че думите му са изтълкувани погрешно. Дженифър обаче го подкрепи.

„Те са лудо влюбени, а Джен напълно подкрепя Бен, така че тя пожела публично да декларира подкрепата и позицията си”, разказаха тогава запознати.

„Имам чувството, че той е в онзи момент от живота си, в който - точно като при мен – този път на себеизучаване и себеразбиране стига до момента, в който наистина се чувстваш най-добре, в който разбираш кой си ти и така стигаш до щастлива и здрава връзка”, отбеляза Дженифър в ново интервю.

Миналата година се появиха слухове за годежа на двойката, но засега звездите не са коментирали това. Източници твърдят, че Бен и Дженифър имат много хармонични отношения, децата им от предишни бракове се разбират добре помежду си, а Лопес е изградила уважителни отношения с бившата съпруга на Бен.

В момента отношенията между децата им са доста естествени. Семействата се уважават взаимно и се разбират, така че всичко е наред на този фронт. Приятелите им смятат, че в крайна сметка ще се сгодят и това е просто въпрос на време, каза един от запознатите. /БГНЕС